KBC Offline Quiz Answers Today 10 October 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 2023 – Hello Friends! Welcome to the Techly360.com website. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 10 October 2023”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

KBC IDFC Quiz is a daily quiz that is conducted by SonyLIV in association with IDFC First Bank. The quiz is based on the popular television quiz show, Kaun Banega Crorepati (KBC Season 15). Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today & KBC Croma Quiz Answers Today.

Advertisements
KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 15 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 15 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 15 Offline Quiz Answers carefully.

KBC Offline Quiz Answers Today 10 October 2023

The quiz consists of five questions, each with four options. Players can answer the questions and win prizes, including cash rewards, IDFC First Bank gifts, and KBC merchandise. So below you’ll get KBC IDFC Quiz Answers Today.

Q 1. What is a “CD” in Banking?

Answer – Certificate of Deposit

Q 2. Bohemian Switzerland National Park is in which country?

Answer – Czech Republic

Q 3. Who is known as father of Zoology?

Answer – Aristotle

Q 4. Which was the first film to win the Filmfare Best Film Award?

Answer – Do Bigha Zamin

Q 5. How many Indian match officials are part of the officiating team named for the 2023 Women’s T20 World Cup by the ICC?

Answer – 3

KBC Croma Quiz Answers Today 10 October 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. What is the fastest time to visit all sovereign countries according to the Guinness world record?

A. 3 years 26 days
B. 1 year 189 days
C. 2 years 89 days
D. 90 days

Answer – 1 year 189 days

Q 2. Who is the first Indian movie star to be featured on the cover of ‘Time magazine’?

A. Zeenat Aman
B. Aishwarya Rai
C. Parveen Babi
D. Aamir Khan

Answer – Parveen Babi

Q 3. Who was the first Indian woman to receive the Nobel Peace Prize?

A. Indira Gandhi
B. Malala Yousafzai
C. Mahasweta Devi
D. Mother Teresa

Answer – Mother Teresa

Q 4. Who won the 2023 Academy Award for Best Actor?

A. Brendan Fraser
B. Bill Nighy
C. Austin Butler
D. Colin Farrell

Answer – Brendan Fraser

Q 5. Which country is the host of the multinational air Exercise INIOCHOS-23?

A. USA
B. Greece
C. Indonesia
D. India

Answer – Greece


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 10 October 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible.

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today
Copy link