KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 2023 – Hello Friends! Welcome to the Techly360.com website. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2023”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

KBC IDFC Quiz is a daily quiz that is conducted by SonyLIV in association with IDFC First Bank. The quiz is based on the popular television quiz show, Kaun Banega Crorepati (KBC Season 15). Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today & KBC Croma Quiz Answers Today.

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 15 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 15 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 15 Offline Quiz Answers carefully. kbc offline quiz answers 21 sep 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2023

The quiz consists of five questions, each with four options. Players can answer the questions and win prizes, including cash rewards, IDFC First Bank gifts, and KBC merchandise. So below you’ll get KBC IDFC Quiz Answers Today.

Q 1. Which country is called “The land of Midnight Sun”?

Answer – Norway

Q 2. Who won the Academy Award for Best Actress in 2021 for her role in “Nomadland”?

Answer – Frances McDormand

Q 3. Which sea is to the North of Turkey?

Answer – The Black Sea

Q 4. Which city is called “City of Skyscrapers”?

Answer – New York

Q 5. Which of the following notes of India is printed by Government of India?

Answer – ₹ 1

KBC Croma Quiz Answers Today 21 September 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. In which city will you find the world’s most crooked road?

A. Rome
B. San Francisco
C. Toronto
D. Tokyo

Answer – San Francisco

Q 2. Champa was the capital of which one of the following Mahajanapadas in Ancient India?

A. Magadha
B. Vall
C. Kasi
D. Anga

Answer – Anga

Q 3. The PTP-NER Scheme has been launched by which Ministry?

A. Ministry of Home Affairs
B. Ministry of Finance
C. Ministry of Tribal Affairs
D. Ministry of Commerce

Answer – Ministry of Tribal Affairs

Q 4. Gundecha brothers are well known exponent of which among the following styles of Hindustani Classical Music?

A. Khayal
B. Tarana
C. Dhrupad
D. Thumri

Answer – Dhrupad

Q 5. What is the highest individual score by a batsman in One Day International?

A. 194
B. 215
C. 237
D. 264

Answer – 264

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2023, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2023, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 21 September 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 21 september 2023