KBC Offline Quiz Answers Today 24 August 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 2023 – Hello Friends! Welcome to the Techly360.com website. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 24 August 2023”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

KBC IDFC Quiz is a daily quiz that is conducted by SonyLIV in association with IDFC First Bank. The quiz is based on the popular television quiz show, Kaun Banega Crorepati (KBC Season 15). Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today & KBC Croma Quiz Answers Today.

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 15 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 15 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 15 Offline Quiz Answers carefully. kbc offline quiz answers 24 aug 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 24 August 2023

The quiz consists of five questions, each with four options. Players can answer the questions and win prizes, including cash rewards, IDFC First Bank gifts, and KBC merchandise. So below you’ll get KBC IDFC Quiz Answers Today.

Q 1. Who won the Best Director award at the 2021 Oscars?

A. Steven Spielberg
B. Chloe Zhao
C. James Cameron
D. Martin Scorsese

Answer – Chloe Zhao

Q 2. Who is the brand ambassador for IDFC FIRST Bank?

A. Amitabh Bachchan
B. Gaurav Kapoor
C. Aamir Khan
D. Hrithik Roshan

Answer – Amitabh Bachchan

Q 3. On June 25, 1989, Phil Appleby got the highest individual score in Scrabble. What was his score?

A. 971
B. 1105
C. 1239
D. 1049

Answer – 1049

Q 4. Who is the biggest part of brain?

A. Cerebrum
B. Pituitary Gland
C. Hypoglossal
D. Pineal Gland

Answer – Cerebrum

Q 5. Which of the following tennis players was known as “The King of Clay”?

A. Rafael Nadal
B. Roger Federer
C. Novak Djokovic
D. Andy Murray

Answer – Rafael Nadal

KBC Croma Quiz Answers Today 24 August 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. In which city will the RBI data centre and cyber security training institute be set up?

A. Dehradun
B. Bhubaneswar
C. Pune
D. Rajkot

Answer – (B) Bhubaneswar

Q 2. Who made the calendar to calculate the days of any date from 0001 to infinity?

A. Neerajan Jain
B. Rajesh Gharat
C. Himmat Bhardwaj
D. Rajan Pilley

Answer – (C) Himmat Bhardwaj

Q 3. Recently, Largest unit of Indian women peacekeepers force was deployed in which country?

A. Sudan
B. Ethiopia
C. Mali
D. Cameroon

Answer – (A) Sudan

Q 4. Which among the following is the largest Bay in the world?

A. Hudson Bay
B. Bay of Bengal
C. Bay of Fundy
D. Table Bay

Answer – (B) Bay of Bengal

Q 5. Who directed the movie “Barfi”?

A. Anurag Kashyap
B. Rajkumar Hirani
C. Ram Gopal Varma
D. Anurag Basu

Answer – (D) Anurag Basu

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2023, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2023, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 24 August 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 24 august 2023