KBC Offline Quiz Answers for 23 November 2023

KBC Offline Quiz Answers Today – The KBC offline quiz is a popular game show in India that tests contestants’ knowledge of a variety of topics, including Indian culture, history, and current events.

The show (KBC Season 15) is hosted by Amitabh Bachchan on SonyLIV, who is one of the most popular actors in India. This show is in association with IDFC First Bank

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today and KBC Croma Quiz Answers Today. So below, you’ll get the KBC offline quiz answers for 23 November 2023 carefully.

KBC Offline Quiz Answers Today 23 November 2023

Q 1. Which country is also called Nation of Thousand Hills?

Answer – Rwanda

Q 2. Who was the first asian to receive Nobel price in 1913?

Answer – Rabindranath Tagore

Q 3. Who has been selected for the Sangita Kalanidhi Award 2023?

Answer – Bombay Jayashri

Q 4. In which language was the Shrimad Bhagvad Gita originally written?

Answer – Sanskrit

Q 5. In which type of Banking, electronic financial transactions are done?

Answer – E-Banking

KBC Croma Quiz Answers Today 23 November 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. Which country grows the largest tea in the world?

Answer – China

Q 2. Which State is known as the “Land of Five Rivers”?

Answer – Punjab

Q 3. Which team won the Titan Cup in 1996?

Answer – India

Q 4. Blood groups were discovered by?

Answer – Karl Landsteiner

Q 5. What is the first 3D animated movie from India?

Answer – Roadside Romeo


So, friends, have you got this “KBC Offline Quiz Answers for 23 November 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible.