KBC Offline Quiz Answers Today 26 September 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 2023 – Hello Friends! Welcome to the Techly360.com website. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 26 September 2023”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

KBC IDFC Quiz is a daily quiz that is conducted by SonyLIV in association with IDFC First Bank. The quiz is based on the popular television quiz show, Kaun Banega Crorepati (KBC Season 15). Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today & KBC Croma Quiz Answers Today.

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 15 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 15 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 15 Offline Quiz Answers carefully. kbc offline quiz answers 26 sep 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 26 September 2023

The quiz consists of five questions, each with four options. Players can answer the questions and win prizes, including cash rewards, IDFC First Bank gifts, and KBC merchandise. So below you’ll get KBC IDFC Quiz Answers Today.

Q 1. ‘Arribada’, which was seen in the news, is the mass nesting of which species?

Answer – Olive Ridley turtles

Q 2. The Dish Poutine belongs to which country?

Answer – Canada

Q 3. Who directed the Bollywood film “Lagaan”?

Answer – Ashutosh Gowariker

Q 4. What is the purpose of a routing number on a check?

Answer – To identify the bank/Finacial Instituion

Q 5. Which of the following basketball players was known as “The Black Mamba”?

Answer – Kobe Bryant

KBC Croma Quiz Answers Today 26 September 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. Which country has handed over the chairmanship of Wassenaar Arrangement to India in 2023?

A. Finland
B. Ireland
C. Ukraine
D. Nigeria

Answer – Ireland

Q 2. The original name of Tansen, the most famous musician at the court of Akbar was?

A. Ramtanu Pandey
B. Banda Bahadur
C. Lai Kalwant
D. Markandey Pande

Answer – Ramtanu Pandey

Q 3. What is the capital of Maine?

A. Ghent
B. Bruges
C. Augusta
D. Nashville

Answer – Augusta

Q 4. Which movie is the highest-grossing film of all time?

A. Titanic
B. Avatar
C. Avengers: Endgame
D. Star Wars: The Force Awakens

Answer – Avatar

Q 5. The India-Pakistan War of 1971 resulted in the creation of which country?

A. Bangladesh
B. India
C. Pakistan
D. China

Answer – Bangladesh

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2023, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2023, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 26 September 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 26 september 2023

Comments are closed.