KBC Offline Quiz Answers Today 29 August 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 2023 – Hello Friends! Welcome to the Techly360.com website. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 29 August 2023”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

KBC IDFC Quiz is a daily quiz that is conducted by SonyLIV in association with IDFC First Bank. The quiz is based on the popular television quiz show, Kaun Banega Crorepati (KBC Season 15). Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today & KBC Croma Quiz Answers Today.

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 15 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 15 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 15 Offline Quiz Answers carefully. kbc offline quiz answers 29 aug 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 29 August 2023

The quiz consists of five questions, each with four options. Players can answer the questions and win prizes, including cash rewards, IDFC First Bank gifts, and KBC merchandise. So below you’ll get KBC IDFC Quiz Answers Today.

Q 1. Which state is starting “Project Sanjeevani” for livestock healthcare?

A. Himachal Pradesh
B. Jammu Kashmir
C. Tripura
D. Kerala

Answer – Himachal Pradesh

Q 2. Who directed the movie “The Godfather”?

A. Francis Ford
B. Martin Scorsese
C. Alfred Hitchcock
D. Stanley Kubrick

Answer – Francis Ford

Q 3. Who was the first Indian Woman to become the president of the United Nations general Assembly?

A. Sarojnini Naidu
B. Indira gandhi
C. Sushma Swaraj
D. Vijaya Laxmi Pandit

Answer – Vijaya Laxmi Pandit

Q 4. _____ intrument is used to measure relative humidity?

A. Hydrometer
B. Hygrometer
C. Barameter
D. Mercury Themometer

Answer – Hygrometer

Q 5. IDFC FIRST Bank provides which of the below deposite facilities?

A. Fixed Deposite
B. NRI Deposite
C. Rcurring Deposite
D. All of the above

Answer – All of the above

KBC Croma Quiz Answers Today 29 August 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. Where is the smallest bone in the human body located?

A. Lung
B. Nose
C. Ear
D. Eyes

Answer – Ear

Q 2. Who invented the Computer Mouse?

A. Douglas Engelbart
B. Brendan Eich
C. Gene Dolgoff
D. Federico Faggin

Answer – Douglas Engelbart

Q 3. The word ‘Satyameva Jayate’ is taken from the_____.

A. Yajur Veda
B. Atharva Veda
C. Mundaka Upanishad
D. Sam Veda

Answer – Mundaka Upanishad

Q 4. What is the most Instagrammed city in the world?

A. New York
B. Amsterdam
C. Barcelona
D. Beijing

Answer – New York

Q 5. Buzi Bridge was built by India in which country?

A. Iran
B. Iraq
C. Indonesia
D. Mozambique

Answer – Mozambique

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2023, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2023, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 29 August 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 29 august 2023