KBC Offline Quiz Answers Today 18 August 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 2023 – Hello Friends! Welcome to the Techly360.com website. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 18 August 2023”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

KBC IDFC Quiz is a daily quiz that is conducted by SonyLIV in association with IDFC First Bank. The quiz is based on the popular television quiz show, Kaun Banega Crorepati (KBC Season 15). Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today & KBC Croma Quiz Answers Today.

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 15 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 15 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 15 Offline Quiz Answers carefully. kbc offline quiz answers 18 aug 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 18 August 2023

The quiz consists of five questions, each with four options. Players can answer the questions and win prizes, including cash rewards, IDFC First Bank gifts, and KBC merchandise. So below you’ll get KBC IDFC Quiz Answers Today.

Q 1. Who was choosen as a brand ambassador for the IBA Women’s World Boxing Championships in Addition to Mary Kom?

A. Amir Khan
B. Farhan Akhtar
C. Ranveer Singh
D. Varun Dhawan

Answer – Farhan Akhtar

Q 2. Which of the below IDFC FIRST Bank Credit Cards are designed for young Millennials?

A. IDFC FIRST Credit Card
B. IDFC FIRST Select Credit Card
C. IDFC FIRST WOW! Credit Card
D. IDFC FIRST Millennia Credit Card

Answer – IDFC FIRST Millennia Credit Card

Q 3. What animal is Herculas, the Guinness world record holder for the largest living cat?

A. Lion
B. Tiger
C. Liger
D. Cat

Answer – Liger

Q 4. Lata Mageshkar awarded with Bharat Ratna in the year

A. 1998
B. 2000
C. 2001
D. 2004

Answer – 2001

Q 5. Which country invented the first successful artificial satellite?

A. China
B. Soviet Union
C. USA
D. India

Answer – Soviet Union

KBC Croma Quiz Answers Today 18 August 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. Which is the tallest Himalayan mountain in the Indian territory?

A. Mount Everest
B. Mount Godwin Austen (K2)
C. Kanchenjunga
D. Nanga Parbat

Answer – Kanchenjunga

Q 2. Atomic theory was devised by who?

A. Mosley
B. John Dalton
C. Daimler
D. None of these

Answer – John Dalton

Q 3. At which badminton tournament did Priyanshu Rajawat win his first men’s singles title in 2023?

A. Orleans Masters
B. Wimbledon
C. French Open
D. US Open

Answer – Orleans Masters

Q 4. Which institution released the ‘Global Security Outlook Report 2023’?

A. World Bank
B. NITI Aayog
C. World Economic Forum
D. International Monetary Fund

Answer – World Economic Forum

Q 5. In which year did Amitabh Bachchan debut in Hindi cinema?

A. 1947
B. 1899
C. 1954
D. 1969

Answer – 1969

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2023, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2023, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 18 August 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 18 august 2023