KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 2023 – Hello Friends! Welcome to the Techly360.com website. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2023”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

KBC IDFC Quiz is a daily quiz that is conducted by SonyLIV in association with IDFC First Bank. The quiz is based on the popular television quiz show, Kaun Banega Crorepati (KBC Season 15). Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today & KBC Croma Quiz Answers Today.

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 15 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 15 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 15 Offline Quiz Answers carefully. kbc offline quiz answers 14 sep 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2023

The quiz consists of five questions, each with four options. Players can answer the questions and win prizes, including cash rewards, IDFC First Bank gifts, and KBC merchandise. So below you’ll get KBC IDFC Quiz Answers Today.

Q 1. Which Australian cricketer was known as “Punter”?

Answer – Picky Ponting

Q 2. Which of the following benefits do IDFC FIRST Bank Credit Card offer?

Answer – All of The Above

Q 3. What is the capital of Sikkim?

Answer – Gangtok

Q 4. Who played the role of Mihir in the TV series “Kyoki Saas Bhi Kabhi bahu Thi”?

Answer – Amar Upadhyay

Q 5. In which city the headquarters of the International Olympic Connittee (IOC) located?

Answer – Lausanne

KBC Croma Quiz Answers Today 14 September 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. Who is the famous Bhakti Saint who belonged to the royal family of Mewar ?

A. Chaitanya
B. Andal
C. Meerabai
D. Ramabai

Answer – Meerabai

Q 2. Which country military contingent participated in the Indian Republic Day parade in 2023?

A. Indian Armed Forces
B. Egyptian Armed Forces
C. Australian Armed Forces
D. China Armed Forces

Answer – Egyptian Armed Forces

Q 3. What is the capital of Mississippi?

A. Jackson
B. Santiago
C. Ottawa
D. Dallas

Answer – Jackson

Q 4. How many surgeries has the world record holder endured during his lifetime?

A. 970
B. 280
C. 120
D. 55

Answer – 970

Q 5. The Battle of Buxar, a significant battle in the history of colonial India, was fought in which year?

A. 1996
B. 1834
C. 1764
D. 1798

Answer – 1764

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2023, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2023, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 14 September 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 14 september 2023