KBC Offline Quiz Answers for 8 November 2023

KBC Offline Quiz Answers Today – The KBC offline quiz is a popular game show in India that tests contestants’ knowledge of a variety of topics, including Indian culture, history, and current events.

The show (KBC Season 15) is hosted by Amitabh Bachchan on SonyLIV, who is one of the most popular actors in India. This show is in association with IDFC First Bank

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today and KBC Croma Quiz Answers Today. So below, you’ll get the KBC offline quiz answers for 8 November 2023 carefully.

KBC Offline Quiz Answers Today 8 November 2023

Q 1. How many participants were there in 1992 world cup?

Answer – 9

Q 2. Who played the role of Gandhi Ji in the award winning film ‘Gandhi’?

Answer – Ben Kingsley

Q 3. When did the nationalisation of major banks happen?

Answer – July, 1969

Q 4. Which of the following State is called ‘Pearl of the Orient’?

Answer – Goa

Q 5. Which of the following was discovered by CV Raman?

Answer – Raman Effect

KBC Croma Quiz Answers Today 8 November 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. Which was the first sponsored programme telecasted on Doordarshan?

Answer – Hum Log

Q 2. Which Dutch innovator is credited with building the world’s first operational submarine?

Answer – Cornelis Drebbel

Q 3. Which is the fastest land animal?

Answer – Cheetah

Q 4. Which Indian City is known as the “City of Destiny”?

Answer – Visakhapatnam

Q 5. Which Indian player holds the record for the most sixes in international cricket?

Answer – Rohit Sharma


So, friends, have you got this “KBC Offline Quiz Answers for 8 November 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible.