KBC Offline Quiz Answers for 19 October 2023

KBC Offline Quiz Answers Today – The KBC offline quiz is a popular game show in India that tests contestants’ knowledge of a variety of topics, including Indian culture, history, and current events.

The show (KBC Season 15) is hosted by Amitabh Bachchan on SonyLIV, who is one of the most popular actors in India. This show is in association with IDFC First Bank

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today and KBC Croma Quiz Answers Today. So below, you’ll get the KBC offline quiz answers for 19 October 2023 carefully.

KBC Offline Quiz Answers Today 19 October 2023

Q 1. What is the UPI market cap deadline?

Answer – 2024

Q 2. Which of the following ratio ability to turn assets into cash to repay debt?

Answer – Liquidity ratios

Q 3. Who was the first Miss Universe from India?

Answer – Susmita Sen

Q 4. Which one if these Australian animals is known for its smile?

Answer – Quokka

Q 5. What is the original name of Mahabharata?

Answer – Jaya Samhita

KBC Croma Quiz Answers Today 19 October 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. What is the capital of Nebraska?

A. Trenton
B. Bucharest
C. Bordeaux
D. Lincoln

Answer: (D) Lincoln

Q 2. Aishwarya Rai was crowned Miss World in which year?

A. 1994
B. 1995
C. 1993
D. 1996

Answer: (A) 1994

Q 3. Which institution launched the Coalition of Coastal Cities to Combat Marine Litter?

A. UNESCO
B. UNICEF
C. WMO
D. CSE

Answer: (D) CSE

Q 4. Who was the first Governor-General of India after independence?

A. Lord Louis Mountbatten
B. C. Rajagopalachari
C. Jawaharlal Nehru
D. Dr. Rajendra Prasad

Answer: (A) Lord Louis Mountbatten

Q 5. The Oscar winning short documentary film ‘Smile Pinki’ was directed by which director?

A. Charlie Chaplin
B. Alfred Hitchcock
C. Michael Curtiz
D. Megan Mylan

Answer: (D) Megan Mylan


So, friends, have you got this “KBC Offline Quiz Answers for 19 October 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible.