KBC Offline Quiz Answers Today 6 September 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 2023 – Hello Friends! Welcome to the Techly360.com website. And in today’s article we will know about “KBC Offline Quiz Answers Today 6 September 2023”. Well, nowadays along with KBC Online Quiz, KBC Offline Quiz is becoming very viral very fast.

KBC IDFC Quiz is a daily quiz that is conducted by SonyLIV in association with IDFC First Bank. The quiz is based on the popular television quiz show, Kaun Banega Crorepati (KBC Season 15). Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today & KBC Croma Quiz Answers Today.

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

KBC Offline Quiz Answers Today

As you know, the KBC Season 15 hosted by Amitabh Bachchan has started. And with this the KBC (Kon Honaar Crorepati) season has also started in Telugu-Marathi language. So below I have told you “Kaun Banega Crorepati 15 Offline Quiz Answers”. So below you have to read KBC 15 Offline Quiz Answers carefully. kbc offline quiz answers 6 sep 2023

KBC Offline Quiz Answers Today 6 September 2023

The quiz consists of five questions, each with four options. Players can answer the questions and win prizes, including cash rewards, IDFC First Bank gifts, and KBC merchandise. So below you’ll get KBC IDFC Quiz Answers Today.

Q 1. What is the nickname of the New Zealand men’s national rugby uniun team?

Answer – All Blacks

Q 2. Which Egyptian city is known as the “City of a Thousand Minarets”?

Answer – Cairo

Q 3. What is the Capital of Uttar Pradesh?

Answer – Lucknow

Q 4. The IDFC FIRST bank logo has a “Forward-Moving bar graph” which symbolizes what?

Answer – Progress of the bank, progress of the customers and progress of the nation

Q 5. In which movie did Priyanka Chopra made her acting debut?

Answer – Thamizhan

KBC Croma Quiz Answers Today 6 September 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. The Kodak camera was invented in 1888 by _____

A. George Eastman
B. Louis Daguerre
C. Henry Fox Talbot
D. Eadweard Muybridge

Answer – George Eastman

Q 2. What is the capital of Mizoram?

A. Itanagar
B. Dispur
C. Aizawl
D. Jaipur

Answer – Aizawl

Q 3. The Mohiniyattam dance form that originates from which state?

A. Tamil Nadu
B. Kerala
C. Karnataka
D. Andhra Pradesh

Answer – Kerala

Q 4. Which is the largest four-digit number?

A. 1999
B. 8999
C. 4500
D. 9999

Answer – 9999

Q 5. The scientific study of Human Heart is called as ?

A. Chondriology
B. Angiology
C. Cardiology
D. Haematology

Answer – Cardiology

People Also Search It –

KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, KBC offline quiz answers today, Kbc daily offline quiz answers today, kbc offline quiz, kbc daily quiz answers, kbc 24*7 quiz answers today, kbc today answer, kbc today question 2023, kbc today question answer in hindi, kbc today question answer in hindi 2023, today kbc question answer, kbc 24×7 quiz answers today, Sony LIV KBC IDFC First Bank Daily Quiz Answers Today, kbc daily quizkbc question today, kbc questions and answers


Conclusion – Friends, you have got this “KBC Offline Quiz Answers Today 6 September 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible. kbc play along offline quiz answers 6 september 2023