KBC Offline Quiz Answers for 3 November 2023

KBC Offline Quiz Answers Today – The KBC offline quiz is a popular game show in India that tests contestants’ knowledge of a variety of topics, including Indian culture, history, and current events.

The show (KBC Season 15) is hosted by Amitabh Bachchan on SonyLIV, who is one of the most popular actors in India. This show is in association with IDFC First Bank

KBC Offline Quiz Answers Today, KBC IDFC Quiz Answers Today

Now KBC viewers want to know KBC IDFC Quiz Answers Today and KBC Croma Quiz Answers Today. So below, you’ll get the KBC offline quiz answers for 3 November 2023 carefully.

KBC Offline Quiz Answers Today 3 November 2023

Q 1. Which country is the largest in South America?

Answer – Brazil

Q 2. In which year was cricket included as part of the Olympic Games?

Answer – 1900

Q 3. With which among the following fields is the name of S. Chandradekhar associated?

Answer – Physics

Q 4. IDFC FIRST Bank Self Employed Professional Loan is Offered to which of the below?

Answer – All of the above

Q 5. Which Indian city is known as the ‘City of Pearls’?

Answer – Hyderabad

KBC Croma Quiz Answers Today 3 November 2023

The KBC Quick 5 Quiz by Croma is a weekly quiz conducted by Croma, an electronics retailer in India, in association with the popular quiz show KBC. So below you’ll get KBC Croma Quiz Answers Today.

Q 1. Who is the winner of the Australian Open 2023 women’s singles title?

A. Aryna Sabalenka
B. Elena Rybakina
C. Iga Swiatek
D. Ons Jabeur

Answer – Aryna Sabalenka

Q 2. River Luni originates near Pushkar and drains into which one of the following?

A. Gulf of Cambay
B. Arabian Sea
C. Rann of Kachchh
D. Lake Sambhar

Answer – Rann of Kachchh

Q 3. In 2019 which country will be the focus country of the 50th-edition of International Film Festival of India (IFFI)?

A. Germany
B. Italy
C. Japan
D. Russia

Answer – Russia

Q 4. Which city hosted the ‘Military Literature Festival’ in 2023?

A. Jaisalmer
B. Patiala
C. Bhopal
D. New Delhi

Answer – Patiala

Q 5. As per the recent guidelines of 2023, what is the minimum download speed of Broadband in India?

A. 512 kbps
B. 1 mbps
C. 2 mbps
D. 5 mbps

Answer – 2 mbps


So, friends, have you got this “KBC Offline Quiz Answers for 3 November 2023”? How was the article? Do tell us by commenting below. And if you like this post, please share it as much as possible.